Romantic FM MENIU
Tudor Gheorghe ne dăruiește o „Declaraţie de dragoste”
Recomandari

Tudor Gheorghe ne dăruiește o „Declaraţie de dragoste”

19 Octombrie
Marele nostru trubadur Tudor Gheorghe  va dărui marelui public o „Declaraţie de dragoste“, pe versurile poetului Adrian Păunescu, de la a cărui moarte au trecut șase ani. 
 
Pe 14 noiembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, începând cu ora 19.00, menestrelul va da viaţă, prin cântec, versurilor poetului Adrian Păunescu.
          
Spectacolul „Declaraţie de dragoste“ este construit în întregime pe versurile din poeziile de dragoste, mai puţin cunoscute, ale lui Adrian Păunescu. „A venit momentul să ne aplecăm asupra operei acestui mare poet român. Sunt curios să văd ce impact va avea spectacolul. Este o generaţie care a crescut, prin Cenaclul Flacăra, cu poezia lui Păunescu, dar mai puţin cu poezia lui de dragoste… Cinste tuturor celor care au pus mâna pe o chitară şi i-au cântat poezia! Dar s-au oprit, din păcate. Nu şi-au continuat drumul, au ramas cu 25 de cântece pe care le cântă în diverse tonalităţi. N-au mai fost creativi...“, declară Tudor Gheorghe.
 
“Viaţa e o repetabilă poveste de dragoste! Orice război începe şi se termină cu o poveste de dragoste. Eu, şi când fac o declaraţie de dragoste, parcă fac o declaraţie de război şi invers...Când spun <<Te iubesc!>> e ca un ordin”, ni se destăinuie Tudor Gheorghe. 
           
Cum “un geniu când iubeşte, e şi mai geniu”, Tudor Gheorge ne sfătuieşte din suflet să nu mai suferim, să nu mai plângem atât de mult, pentru că ne aşteaptă şi alte dezamăgiri care trebuie simţite şi trăite din adâncul inimii, la rândul lor. Concertul extraordinar al lui Tudor Gheorghe, intitulat „Declaraţie de dragoste“, se bazează pe versurile mai puţin cunoscute ale poetului Adrian Păunescu. 
         
„Declaraţie de dragoste“ este un spectacol unicat, dichisit în „laboratoarele” menestrelului Tudor Gheorghe, care ne avertizează că „viaţa e o repetabilă poveste de dragoste! Orice război începe şi se termină cu o poveste de dragoste”! 
        
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Teatrului Naţional Bucureşti şi online de pe www.tudor-gheorghe.ro.
         
Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19.10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. 
 
Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. (foto: iConcert.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate