Romantic FM MENIU
 Tudor Gheorghe, acompaniat de 111 artişti în spectacolul "Tot Degeaba"
Recomandari

Tudor Gheorghe, acompaniat de 111 artişti în spectacolul "Tot Degeaba"

16 Noiembrie
Tudor Gheorghe revine la Sala Palatului, pe 22 decembrie, cu "TOT Degeaba", un act de răzvrătire prin muzică faţă de peisajul politic autohton. 
 
Cel mai dramatic mesaj social exprimat pe o scenă de la Revoluţie încoace! Un concert ca România! Cu disperare, frustrare, iertare şi speranţă! Un strigăt de revoltă, adevăruri spuse fără răutate! 
 
Tudor Gheorghe se tot dăruieşte, fără să se justifice, indiferent de vremuri.  "TOT Degeaba" are la bază un concert mai vechi al lui Tudor Gheorghe, intitulat "Mie-mi pasă", realizat în memoria martirilor de la Timişoara şi a tuturor victimelor Revoluţiei din decembrie 1989. 
 
Acest spectacol este construit în întregime pe versurile scrise chiar de Tudor Gheorghe. Artistul va fi acompaniat de membrii Orchestrei Naţionale Radio şi de Corul Orchestrei Naţionale Radio, sub bagheta magică a lui Marius Hristescu. 
 
Nu mai puţin de 111 artişti vor fi pe marea scenă a Sălii Palatului, pe 22 decembrie. Un loc special în acest spectacol îl are muzica rock! Rock-ul pe care-l pregăteşte Tudor Gheorghe nu e o infatuare. Este, pe de o parte, o încununare firească a marilor sale provocări muzicale, iar pe de altă parte, e cea mai potrivită formă de exprimare a unui mesaj tulburător. 
           
Biletele se găsesc pe www.tudor-gheorghe.ro şi la casa de bilete a Sălii Palatului. Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19.10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. 
După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. Vă rugăm să luaţi în considerare traficul rutier aglomerat şi locurile reduse de parcare din zona Sălii Palatului. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. (foto: tudorgheorghe.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate