Romantic FM MENIU
Recomandari

"trenSformers"

6 Noiembrie
Filmul-document, despre experimentul unor tineri artisti in trenurile romanesti, va fi prezentat maine, duminica, la Centrul National al Dansului din Bucuresti (CNDB), informeaza institutia de spectacole.

"trenSformers" este un proiect de investigatie si interventie artistica in trenuri si in gari. Primele interventii trenSformers au avut loc in august 2009, pe ruta Cluj - Bucuresti. "trenSformers" isi propune sa descopere activ si creativ diferentele regionale si sa provoace mecanismele perceptiei sociale.
    
Proiectul a functionat ca interventie spontana si munca creativa alaturi de calatorii ocazionali din trenurile accelerat si personal.

Anterior proiectiei filmului-document, realizat de echipa Veioza Arte, activa pe intreg parcursul calatoriilor "trenSformers", va avea loc o conferinta cu tinerii artisti implicati in proiect: Paul Dunca, Zoe Olaru, Ioana Paun, David Schwartz, Constantin Vica, Kevin Molin, echipa de documentaristi Veioza Arte (Tania Cucoreanu si Andrei Ionita) si bloggerii Miron Ghiu, Andra Matzal si Matei Schwartz.

"trenSformers" este un proiect tangaProject independent si gratuit. foto: slicker.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate