Romantic FM MENIU
"Tradiții de Florii și Ospăț cu Scrumbii"
Recomandari

"Tradiții de Florii și Ospăț cu Scrumbii"

7 Aprilie
În Parcul Național din Capitală are loc, până duminică, cel mai mare festival dedicat peștelui, "Tradiții de Florii și Ospăț cu Scrumbii",  potrivit organizatorilor.

Intrarea este liberă!
 
Scrumbia, un cozonac de 40 de kilograme și o pască de 25 de kilograme vor fi "vedetele" festivalului. Acestea din urmă se vor pregăti sâmbătă.
 
"Surpriza și vedeta festivalului va fi scrumbia, trufandaua sezonului, pește rafinat și extrem de sănătos ce va fi prezent în toate zilele festivalului sub toate formele: pe grătar, pe plită, în saramură, afumată sau marinată! Peste 10.000 de scrumbii vor fi pregătite", se precizează în comunicat.
 
Festivalul "Tradiții de Florii și Ospăț cu Scrumbii" are loc cu ocazia sărbătorii de Florii.
 
Vor fi pregătite, alături de scrumbie de Dunăre, păstrăv, știucă, macrou, file de crap, doradă, chefal, dar și preparate inedite — paella cu fructe de mare, frigărui de creveți, calamari, raci, tentacule de caracatiță, raci, rechin, pește spadă și scoici.
 
Nu vor lipsi produsele de post, dar și dulciuri, brânzeturi, afumături, pâine de casă și plăcinte, precum și decorațiuni și articole de artizanat. (foto: /www.vinsieu.ro)
 
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate