Romantic FM MENIU
Tori Amos lansează un nou disc în mai
Recomandari

Tori Amos lansează un nou disc în mai

4 Martie
Discul promite o întoarcere la genurile pop şi rock alternativ, genuri care au inspirat-o mai tot timpul şi care reprezintă identitatea artistei. Noul material va putea fi achiziționat în format standard CD, deluxe edition (CD/DVD), precum şi pe disc de vinil, scrie publicația www.rollingstone.com. 
 
După lansare, artista va începe un turneu mondial de promovare, în Statele Unite şi Europa. Turneul european va debuta pe 7 mai, în Dublin, şi va include spectacole in 30 de oraşe, printre care Londra, Paris, Berlin, Amsterdam, Praga, Roma, Moscova, precum şi Bucureşti. Concertul din Capitală va avea loc pe 19 iunie, la Arenele Romane.
 
Interpretă, compozitoare şi producătoare, Tori Amos este unul dintre puţinii artişti de rock alternativ care au folosit pianul ca instrument principal. Are opt nominalizări la premiile Grammy şi este una dintre cele mai talentate artiste de pe scena internațională, stilul său fiind greu de încadrat într-un singur gen muzical.
 
Este un muzician complex care, potrivit revistei Rolling Stone, se înscrie printre primii cinci cei mai buni artişti live ai lumii, având nu mai puţin de 13 turnee internaţionale şi peste 1.000 de concerte susţinute de-a lungul carierei. (foto: rollingstone.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate