Romantic FM MENIU
Top 10 cele mai cunoscute cântece The Bee Gees
Recomandari

Top 10 cele mai cunoscute cântece The Bee Gees

6 Martie
Puțini artiști au fost atât de norocoși încât să contribuie la definirea unei epoci în muzică, precum frații Barry, Robin și Maurice Gibb, ce au reușit nu numai să reprezinte o apariție de senzație în muzica folk, rock și pop și să întărească această poziție, ci și să-și împrospăteze imaginea, transformându-se în trupă disco și ajutând la impunerea unui întreg gen muzical nou.
 
Cu armoniile lor extraordinare, bine îmbinate, frații Barry, Robin și Maurice Gibb au reușit să creeze unele dintre cele mai ușor de recunoscut voci din muzica modernă, în întreaga lume. În timp ce mulți ar putea asocia Bee Gees cu o anumită epocă, cele mai bune materiale din vasta discografie a grupului includ totul, de la povestiri fascinante, stare de bine, până la armonii speciale și obsedante și multe altele.
 
Iată zece dintre multele cântece care definesc lumea vastă a grupului de origine australiană:
 
1. Bee Gees - "You Should Be Dancing" 


2. Bee Gees - "I've Got to Get a Message to You"


3. Bee Gees - "Stayin' Alive"


4. Bee Gees - "Tragedy"


5. Bee Gees - "Words"


6. Bee Gees - "How Deep Is Your Love"


7. Bee Gees - "New York Mining Disaster 1941"


8. Bee Gees - "Night Fever"


9. Bee Gees - "Massachusetts"


10. Bee Gees - "Too Much Heaven"(Sursa: www.billboard.com; foto: www.billboard.com - Barry, Robin, Maurice și Andy Gibb de la Bee Gees fotografiați la gala Billboard Music Awards din 1977).

 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate