Romantic FM MENIU
TNB invită în "NO MAN’S LAND"
Recomandari

TNB invită în "NO MAN’S LAND"

1 Februarie
Este vorba despre un spectacol în care viaţa şi moartea îşi dau mâna, dar se trădează cu zâmbetul pe buze.
 
Teatrul Național “I.L.Caragiale” București a programat pentru vineri, 3 februarie, ora 19:00, la Sala Studio spectacolul “NO MAN’S LAND” de Danis Tanović, în regia bulgarului Alexander Morfov.
 
Alexander Morfov este cunoscut publicului din Romania pentru două spectacole grandioase montate la Sala Mare a Teatrului Național – “Vizita bătrânei doamne” de Friedrich Dürrenmatt cu Maia Morgenstern și Mircea Rusu în rolurile principale si “Furtuna” de William Shakespreare, cu Ion Caramitru în rolul Prospero și Mihai Călin în rolul Caliban, rol pentru care actorul a primit și un Premiu UNITER în 2015. 
 
“No Man’s Land” este un spectacol în care viaţa şi moartea îşi dau mâna, dar se trădează cu zâmbetul pe buze, după cum scria și Alina Epîngeac în Yorick.ro 
 
No Man`s Land este o satiră la adresa războiului, cu toate implicaţiile sale, plecând de la conflictele din războiul balcanic dintre sârbi şi bosniaci, unde are loc acţiunea.
 
Scenariul tratează lumea dură a războiului (cu lupte de putere, cu arme, grenade şi tancuri, cu oameni abrutizaţi or meschini, cu tragedii) într-o notă de sarcasm, cu mult umor negru şi ironii.
Povestea este simplă: doi soldaţi inamici, un sârb şi un bosniac, sunt prinşi într-un context ciudat la mijlocul frontului, în tranşeele dintre linii. Aceştia vorbesc aceeaşi limbă, au cunoştinţe comune cu care şi-au petrecut copilăria şi totuşi se află pe poziţii de frondă, sunt inamici.
 
Traducere: Andrei Marinescu
Regie, adaptare și ilustrație muzicală: Alexander Morfov
Decor: Nikola Toromanov
Costume: Andrada Chiriac
Light design: Chris Jaeger
 
Distribuție: Mihai Calin, Richard Bovnoczki, Ciprian Nicula, Marcelo S. Cobzariu, Rareş Florin Stoica, Mihai Munteniță, Ionuț Toader, Andrei Atabay, Denis Hanganu, Vitalie Bichir, Eduard Adam, Mandin Mădălin, Adrian Iosif Pop, George Pistereanu, Alexandra Sălceanu, Aylin Cadir, Fulvia Folosea, Nicolae Dumitru, Ionuț Niculae, Aurel Ungureanu, Silviu Negulete-Viciu. 
 
Biletele se pot achiziționa online, de pe platforma www.mystage.ro, dar și de la casa de bilete a teatrului. (foto: Florin Ghioca)
 
http://www.tnb.ro/ro/no-mans-land 
https://www.facebook.com/NoMansLand.Spectacolul
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate