Romantic FM MENIU
TNB anunță deschiderea noii stagiuni
Recomandari

TNB anunță deschiderea noii stagiuni

15 Septembrie
Deschiderea noii stagiuni la Teatrul Naţional din Bucureşti este marcată prin reluarea unui spectacol de mare succes-”Dineu cu proşti” de Francis Veber, regia Ion Caramitru (la Sala Mare) şi printr-o premieră semnată de tânărul regizor Bobi Pricop. Piesa ”UFO”, de Ivan Vyrypaev într-o viziune modernă, cu o distribuţie interesantă (Ada Galeș, Istvan Teglaș, Ciprian Nicula, Mihai Călin, Raluca Aprodu, Medeea Marinescu, Ion Caramitru – în ordinea indicată de autor), montată pe scena Sălii Pictura.

Un spectacolul surprinzător al întâlnirii dintre tehnologie și emoție, dintre artă și programare digitală, dintre inovațiile care reconstruiesc teatrul și adevărurile care l-au definit dintotdeauna.
 
 
Cea de-a doua premieră a stagiunii, ”Livada de vişini” de A.P.Cehov, îl readuce în atenţia publicului din România pe regizorul georgian David Doiashvili care pariază pe o distribuţie-surpriză,  premiera fiind programată la finalul acestei luni – 28 şi 29 septembrie .

Spectacolul se va juca pe scena mare a TNB, cu publicul aşezat chiar pe scenă și este aşteptat cu mare interes şi la Tbilisi International Festival of Theatre, unde se va juca în turneu în 8 şi 9 octombrie 2017, ambele reprezentaţii din festival fiind deja sold out, după numai două ore de la punerea lor în vânzare!
 
Alte câteva titluri sunt deja în lucru sau urmează să intre în repetiţii pe scenele TNB, premierele acestora urmând să aibă loc până la sfârşitul anului: ”Regele moare” de Eugen Ionesco, regia Andrei şi Andreea Grosu, ”Orchestra titanic” de Hristo Boicev, regia Felix Alexa, ”Viforul” de Barbu Ştefănescu Delavrancea, regia Alexandru Dabija. (foto: antena3.ro)
 
 
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate