Romantic FM MENIU
"Teatru, Stradă şi Copil"
Recomandari

"Teatru, Stradă şi Copil"

22 Iunie
Cea de-a doua parte a Festivalului Internaţional de teatru pentru copii "Teatru, Stradă şi Copil", ediţia a cincea, va debuta sâmbătă, 25 iunie, la ora 11.00 cu un spectacol inedit, susţinut de Compania "Petit Monsieur" din Franţa, pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, scrie Mediafax.
 
Această etapă a evenimentului se va desfăşura în perioada 25 iunie - 3 iulie, în 8 locaţii: Sala Lahovari, Sala Anima Studio, Teatrul Itinerant Ţăndărică din Parcul Herăstrău - intrarea principală din Piaţa Charles de Gaulle, Aeroportul Henri Coandă, Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor, curtea sediului postului de radio Itsy Bitsy şi explanada din faţa Primăriei din Buftea.
 
Timp de nouă zile, bucureştenii se vor putea bucura, la preţ de doar 1 leu, de spectacole de teatru dedicate întregii familii, susţinute de trupe din țară (Bucureşti, Ploieşti, Târgovişte) şi din străinătate (Franţa, Bulgaria, Belgia).
 
De asemenea, Teatrul Ţăndărică invită părinţii, bunicii şi persoanele implicate în creşterea armonioasă a copiilor la conferinţa cu tema "Cum gestionăm comportamentele dificile şi inadecvate ale copiilor", susţinută de psihologul Irina Petrea.
 
Conferinţa va avea loc miercuri, 29 iunie, de la orele 18.00, la Sala Lahovari (strada Eremia Grigorescu, nr. 24), iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile pe baza unei rezervări la tel 021 315. 23.77 sau pe e-mail pr@teatrultandarica.ro.
 
Scopul Festivalului Internaţional "Teatru, Stradă şi Copil" este acela de a facilita accesul copiilor la spectacole, motiv pentru care Teatrul Itinerant Ţăndărică se va afla, pe toată perioada verii, în cele mai importante parcuri din Bucureşti. 
 
În perioada 25 iunie - 24 iulie se vor juca spectacole de teatru în Parcul Herăstrău.
 
Pe toată perioada Stagiunii de vară, la spectacolele ce se vor juca la Teatrul Itinerant Ţăndărică, prin proiectul "Ţăndărică pentru toţi", preţul biletului va fi de 1 leu.
 
Evenimentul este organizat de Teatrul Ţăndărică, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bucureşti şi al Consiliului General al Municipiului Bucureşti, sub egida ASSITEJ Internaţional. (foto: www.teatrultandarica.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate