Romantic FM MENIU
Târgurile toamnei și ateliere de creativitate la Muzeul Țăranului Român
Recomandari

Târgurile toamnei și ateliere de creativitate la Muzeul Țăranului Român

8 Septembrie
Muzeul Național al Țăranului Român (MNȚR) organizează, între 10 și 23 septembrie, expoziții noi, târguri de meșteri, ateliere de creativitate, conferințe, invitând publicul să regăsească frumusețea obiectelor unui patrimoniu țărănesc excepțional, scrie Agerpres.
 
Astfel, în zilele de 10 și 11 septembrie, între orele 10.00 — 18.00, în curtea interioară, va fi organizat Târgul Galeriei de Artă Țărănească, eveniment care implică "relansarea târgurilor tradiționale într-un format mult mai apropiat de identitatea muzeului".
 
Pe 13 septembrie, de la ora 18.00, la Clubul Țăranului este programată conferința "Brâncuși — semnificațiile unei revoluții", susținută de dr. Matei Stîrcea Crăciun, iar pe 14 septembrie, între orele 10,00 — 18,00, în curtea interioară, pe pajiștea muzeului, va fi prezentată instalația "Ziua Crucii" și va fi deschisă spre vizitare Biserica din Bejan.
 
În zilele de 16 — 18 septembrie, în curtea interioară a instituției va fi deschis Târgul Iconarilor și al Meșterilor Cruceri, fiind organizate ateliere de crucerit, pictură pe sticlă și lemn.
 
Pe 22 septembrie, la Sala Acvariu, va fi vernisată expoziția "Drumul oii, ultimul episod 300 de oi, 100 de zile, 1.400 km", iar pe 23 septembrie, la Sala Foaier, va fi deschisă expoziția "Arta trecerii II", ambele putând fi vizitate până pe 30 octombrie.
 
Pe 23 septembrie, de la ora 19.00, la Clubul Țăranului, va avea loc concertul Tarafului din Gorj, prin acest eveniment Muzeul Național al Țăranului Român susținând campania de subscripție publică pentru achiziționarea sculpturii "Cumințenia Pământului". (foto: www.muzeultaranuluiroman.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate