Romantic FM MENIU
Târgul Mărţişorului la Muzeul Țăranului Român
Recomandari

Târgul Mărţişorului la Muzeul Țăranului Român

24 Februarie
Târgul Mărţişorului va avea loc în perioada 25 februarie – 1 martie, oferta de mărțișoare fiind una foarte bogată, anunță instituția.
 
Nu vor lipsi nici produsele gastronomice tradiţionale. 
 
Alături de participanţii invitaţi la târg se numără, ca în fiecare an, şi şcoli, fundaţii, asociaţii, organizaţii Tcare desfăşoară acţiuni cu caracter umanitar pentru copii şi sprijin pentru categoriile defavorizate.
 
Oferta gastronomică vine cu produse ce sunt mai aproape de conceptul de bucătărie naturală, chiar dacă zona reprezentată este rurală sau urbană: turtă dulce, prăjiturele de casă, cozonaci şi alte produse de patiserie – Bucovina, Alexandria, Baia Mare şi Buzău, miere, dulceţuri – Ilfov, ceaiuri şi plante de leac din Dâmboviţa.
 
Sâmbătă, 25 februarie 2017, între orele 14.00-16.00, cei mici sunt invitaţi să înveţe cum să răsucească firele alb şi roşu, la un atelier de mărţişoare tradiţionale cu meşteriţa Genoveva Sauciuc.
 
Târgul este deschis între 25 februarie – 1 martie 2017, între orele 10.00– 18.00. 
 
Loc de desfăşurare: curtea interioară a MNŢR, sala Acvariu, holul de intrare – Studioul Horia Bernea, sala Foaier.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate