Romantic FM MENIU
Târgul Gaudeamus Carte Școlară, în Piața Universității
Recomandari

Târgul Gaudeamus Carte Școlară, în Piața Universității

14 Septembrie
Cea de-a XV-a ediție a Târgului Gaudeamus Carte Școlară se va desfășura, în Piața Universității, anunță Agerpres.
 
Evenimentul, dedicat în primul rând elevilor, părinților sau cadrelor didactice, se va desfășura între 14 și 24 septembrie 2017.
 
Vor putea fi găsite cea mai mare parte a manualelor, pentru diverse discipline; Enciclopedii, dicționare, culegeri, atlase, cursuri pe suport digital, lucrări pentru pregătirea examenelor, caiete de activități și fișe de lucru pentru preșcolari și elevii din ciclul primar (acestea fiind doar câteva dintre categoriile de materiale auxiliare pe care le veți găsi la târg); Beletristică — numeroase volume din literatura română și universală, incluse (sau nu) în bibliografia școlară, pe care le puteți răsfoi pe îndelete, ca să vă convingeți că merită să citiți mai mult decât fragmentele din manuale; Hărți, planșe didactice, modele tridimensionale.
 
Potrivit organizatorilor, Gaudeamus Carte Școlară este și locul unde se pot aduce cărțile de care nu mai au nevoie, dar care ar putea să-i bucure pe alții, prin campania "Cărțile se întorc acasă".
 
Târgul este deschis zilnic între orele 10.00 și 19.00, iar duminică, 24 septembrie, programul este 10.00 — 15.00. 
 
Intrarea este liberă. (foto: antena3.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate