Romantic FM MENIU
Târgul de Crăciun, în Piața Constituției
Recomandari

Târgul de Crăciun, în Piața Constituției

30 Noiembrie
Tradiționalul "Târg de Crăciun București", ce deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă, va avea loc între 1 și 30 decembrie 2016, între orele 10.00- 22.00, anul acesta în Piața Constituției, anunță organizatorii.
 
Cele peste 100 de căsuţe ale Bucharest Christmas Market vor aduce în stradă bucătăria autohtonă, obiecte artizanale şi decoraţiuni de Crăciun, incluzând: zona gastronomică, târg de mesteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești. 
 
Tot în cadrul târgului va fi organizată campania umanitară "Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!". 
 
Vizitatorii pot dona jucării și cărți, ce vor ajunge la copiii nevoiași.
 
Joi, de 1 decembrie, tot din Piaţa Constituţiei din Capitală, se va aprinde şi iluminatul festiv.
 
Manifestările organizate de Municipalitate cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor avea loc în Piaţa Constituţiei, Centrul Istoric, Piaţa Universităţii, Piaţa George Enescu, Parcul Kiseleff şi Parcul Tineretului.
 
Casa lui Moş Crăciun va fi deschisă în perioada 1 - 24 decembrie, în intervalul orar 11.00 - 13.00 şi 17.00 - 22.00. Tot în acest spaţiu se află şi cutia poştală unde copiii îşi pot lăsa scrisorile cu dorinţele lor. 
 
Moş Crăciun va ajunge în târg în perioada 10 - 24 decembrie, în intervalul orar 11.00 - 13.00 şi 17.00 - 22.00.
 
Între 1 şi 30 decembrie, între orele 10.00 - 22.00, părinţii sunt aşteptaţi cu cei mici pentru a se bucura de un carusel de poveste, patinoar în aer liber şi trenuleţ, toate cu intrare liberă.
 
Târgul oficial de Crăciun al Capitalei este organizat anual de Primăria Municipiului Bucureşti şi se înscrie, încă de la prima ediţie, în reţeaua internaţională a celor mai importante târguri de Crăciun din Europa - "Christmas Markets". 
 
Pentru prima dată, Centrul Istoric se alătură zonelor incluse pe harta cu evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă şi găzduieşte în luna decembrie evenimentele: ALT.CRĂCIUN, Târgul de Design la Hanul cu Tei, Târgul Rembrandt Christmas Festival sau Ateliere Şelari 13.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate