Romantic FM MENIU
Târgul de carte Gaudeamus ajunge pe litoral
Recomandari

Târgul de carte Gaudeamus ajunge pe litoral

10 August
Între 11 și 15 august 2016, în Piaţeta Perla din Mamaia, cititorii aflaţi în vacanţă la malul mării sunt aşteptaţi la Târgul GAUDEAMUS Litoral, ediţia a opta, scrie Agerpres.
 
Zilnic, între orele 15.00 şi 23.00, o mare de cărţi şi un program dens şi variat de evenimente îi aşteaptă pe turişti şi pe constănţenii iubitori de carte. 
 
Deschiderea oficială a târgului va avea loc joi, 11 august, la ora 17.00, în cadrul unei ceremonii speciale. În acordurile Muzicii Militare a Forţelor Navale, 9 veliere vor aduce la ţărm cărţi-simbol pe care actorii de la Teatrul de Stat, îmbrăcaţi în costume de epocă, le vor prelua şi le vor aduce la pavilionul GAUDEAMUS din Piaţeta Perla. 
 
Preşedintele de onoare al acestei ediţii va fi prof. univ. dr. Angelo Mitchievici, preşedintele filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor şi profesor la Universitatea Ovidius din Constanţa. (foto: www.bookaholic.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate