Romantic FM MENIU
Târgul Cadourilor de Crăciun
Recomandari

Târgul Cadourilor de Crăciun

22 Noiembrie
Târgul Cadourilor de Crăciun cu decoraţiuni şi suveniruri de sezon va avea loc între 7 și 11 decembrie 2016 la Romexpo Bucureşti.
 
"Produsele prezentate la târg vor fi variate şi adresate tuturor gusturilor şi categoriilor de vârstă, incluzând decoraţiuni de Crăciun, produse textile, dulciuri, cafea şi ceaiuri, obiecte decorative, cadouri corporate, jucarii pentru copii, dar şi bijuterii, cosmetice, parfumuri, articole şi accesorii vestimentare, încălţăminte, felicitări, cărţi şi articole promoţionale" - se anunţă pe site-ul expo-cadou.ro şi prin pagina de Facebook a evenimentului (https://www.facebook.com/events/716532881833304/).
 
Între 9-11 decembrie va avea loc, de asemenea, o Expoziţie Naţională de porumbei, păsări de rasă, păsări exotice şi animale mici de rasă, în Pavilionul C4-C5, scrie Mediafax.
 
Crescătorii de animale din România sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment cu invitaţi din străinătate, crescători renumiţi din România şi crescători de porumbei voiajori.
 
Sunt aşteptaţi să expună producători, importatori şi distribuitori de accesorii, mâncare şi articole specifice porumbeilor, păsărilor de rasă, păsărilor exotice şi animalelor mici de rasă; pet shop-uri cu peşti, animale mici de rasă, terraria; furnizori de servicii pentru animale de companie; accesorii pentru magazinele de tip pet-shop, ambalaje specifice; cabinete veterinare.
 
Expoziția este organizată de Romexpo SA, Federaţia Asociaţiilor Columbofile de Agrement şi Sport din România, Federaţia Asociaţiilor Crescătorilor de Păsări de Curte şi Animale Mici în Rasă Pură din România şi Asociaţia Crescătorilor de Porumbei Jucători de Galaţi – România. (foto: Metropotam.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate