Romantic FM MENIU
Târg de Paşte în Piaţa Constituţiei din Capitală
Recomandari

Târg de Paşte în Piaţa Constituţiei din Capitală

5 Aprilie
Primaria Capitalei organizează târgul „Tradiţii şi Flori de Sărbători”, dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală, în perioada 7–17 aprilie 2017, în Piaţa Constituţiei.

Cu acest prilej, în intervalul 15-17 aprilie, Calea Victoriei devine pietonală.

„În acest an, la fel ca marile capitale europene, Capitala va îmbraca haine de sărbătoare, câteva artere importante din oraş fiind iluminate festiv. În weekend-ul Săptămânii Mari, bucureştenii şi turiştii aflaţi în Capitală sunt aşteptaţi la o plimbare pe Calea Victoriei, unde vor fi întâmpinaţi cu manifestări artistice de stradă. Îi invit pe toţi să se bucure de tradiţiile şi valorile autentice româneşti pe care încercăm să le menţinem vii, aducându-le şi promovându-le în inima Capitalei, la Târgul din Piaţa Constituţiei dar şi pe Calea Victoriei, o arteră reprezentativă a oraşului nostru", transmite primarul general, Gabriela Firea, printr-un comunicat de presă.

Produse tradiţionale, spectacole şi concerte, un foişor de animale cu expoziţie de iepuri şi miei, precum şi o zonă dedicată copiilor, cu ateliere recreative, trenuleţ şi carusel, toate vă aşteaptă, zilnic, între orele 10.00 – 22.00.

Pe scena din Piaţa Constituţiei, între 7 – 9 si 14 – 17 aprilie, vor avea loc spectacole de muzică sacră, clasică, operă şi operetă, dar şi concerte folclorice sau de muzică pop-rock. (foto: someseanul.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate