Romantic FM MENIU
TARA MLASTINA SI ALTE POEME
Recomandari

TARA MLASTINA SI ALTE POEME

29 Septembrie

Volumul "Tara mlastina si alte poeme", de Seamus Heaney, va fi lansat oficial la Clubul Taranului de la Muzeul Taranului Roman din capitala, anunta Polirom.

Evenimentul are loc in cadrul Serilor Irlandeze, organizate de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.

 Antologia isi doreste sa ofere cititorilor romani, in premiera, o selectie din opera poetului irlandez, caci poemele acopera o arie intinsa temporal, pornind de la volumele clasice ale autorului si ajungand pana in prezent.laureat al premiului Nobel pentru literatura pe anul 1995.

Laureat al premiului Nobel pentru literatura pe anul 1995, Seamus Heaney este un scriitor indragit de juriile marilor premii, de critica litarara din intreaga lume precum si de publicul larg, in Marea Britanie doua treimi din cartile de poezie vandute fiind semnate de acest poet.

"Famous Seamus", cum este poreclit, s-a nascut si a crescut intr-una dintre cele mai fierbinti zone politice ale sec XX-lea, Irlanda de Nord. Poezia sa nu abordeaza insa aproape niciodata in mod direct problemele sociale si politice ale tarii sale.

Ilustratiile sunt semnate de Tudor Jebeleanu si sunt alese chiar de scriitor. Traducerea ii apartine lui Dan Sociu. Pretul volumului este de 32.95 ron.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate