Romantic FM MENIU
TANGO FANTASIA, IN BUCURESTI
Recomandari

TANGO FANTASIA, IN BUCURESTI

9 Septembrie
In perioada 11 - 13 septembrie 2009, de maine pana duminica, puteti participa la weekendul de tango argentinian “Tango Fantasía”.  Programul “Tango Fantasía” este urmatorul:
 Vineri, 11 Septembrie 2009
• 22:00 – 03:00: Petrecere de tango argentinian - Milonga. Invitati speciali Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE
Locatie: Athénée Palace Hilton - Salonul Regina Maria (Str. Episcopiei Nr. 1-3)
 Sambata, 12 Septembrie 2009
• 11:00 – 17:30: Seminarii de tango sustinute de Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE (Pentru detalii legate de inscriere, puteti accesa: www.tangobrujo.ro )
• 22:00 – 03:00: Petrecere de tango argentinian - Milonga cu demonstratie de dans a maestrilor Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE
Locatie: JCC Bucuresti - Centrul Comunitar Evreiesc – Strada Popa Soare, nr. 18

  Duminica, 13 Septembrie 2009
• 11:00 – 17:30: Seminarii de tango sustinute de Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE (Pentru detalii legate de inscriere, puteti accesa: www.tangobrujo.ro )
• 21:30 – 01:30: Petrecere de tango argentinian - Milonga de inchidere a Tango Fantasía. Invitati speciali Javier RODRIGUEZ si Andrea MISSE
Locatie: Athénée Palace Hilton - Salonul Regina Maria (Str. Episcopiei Nr. 1-3) Petrecerea de tango/ milonga este destinata atat necunoscatorilor cat si cunoscatorilor tangoului argentinian.
 Eveniment organizat sub auspiciile Ambasadei Republicii Argentina in Romania.
 Organizatorii sunt Asociatia Culturala "Esquina de Tango", impreuna cu scoala de tango argentinian "TangoBrujo".

Infiintata in vara anului 2008, Asociatia Culturala “Esquina de Tango” este o asociatie non-profit ce si-a propus inca de la inceput sa promoveze o parte din cultura Argentinei publicului roman, prin organizarea de evenimente culturale si artistice, precum festivaluri, workshopuri de tango argentinian si serate milonga cu maestrii de tango argentinian de talie internationala, cat si alte evenimente ce pun in valoare istoria tangoului si a muzicii argentiniene, astfel dorindu-si sa creasca numarul cunoscatorilor genului in Romania.

Infiintata in primavara anului 2007, scoala “Tango Brujo” este o usa deschisa pentru cei ce doresc sa patrunda in fascinanta lume a tangoului autentic argentinian. In afara pasilor de dans, cei ce ii urmeaza cursurile pot gasi aici, intr-o atmosfera placuta si destinsa, o frantura din istoria si traditia strazilor din Buenos Aires.
 
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate