Romantic FM MENIU
Succesul noului an în cinci pași
Recomandari

Succesul noului an în cinci pași

8 Ianuarie
Specialiştii sugerează faptul că nu este de ajuns doar să îţi doreşti ceva şi apoi să aştepţi să se întâmple de la sine. Trebuie să şi acţionezi în consecinţă, este de părere psihoterapeutul Constantin Cornea, în opinia căruia paşii ce îţi pot asigura succesul, indiferent în ce domeniu, sunt următorii: 
 
Planul de viaţă
 
Este un master plan care ar trebui să fie construit pe baza talentelor native, sau dezvoltate ulterior, resurselor de orice gen (studii profesionale, capacitate financiară, relaţii de prietenie) necesare dezvoltării profesionale, personale, sau sociale. Planul, bine conturat, ne poate face să căştigăm timp şi să găsim căile cele mai potrivite pentru a fi fericiți. 
 
Elementele toxice care te pot ţine pe loc sau chiar trage înapoi ar trebui avut grijă de sănătate și de tonus și eliminate sau ocolite cele care țin de prieteni și planuri toxice (prietenii care te folosesc pentru a se plânge, care te atrag în viciile lor (alcool, droguri), cei care îţi mănâncă timpul, resursele financiare sau emoţionale fără să îţi ofere ceva în schimb, iar în privința planurilor toxice pot fi enumerate: planurile părinţilor ce te-au urmărit dar nu te-au caracterizat, încă din copilărie, planurile partenerei care te vrea într-un fel sau altul, fără legătură cu modul tău de a fi, sau planurile şefilor sau ale companiei ce te pot ţine pe loc, sau te pot duce într-o direcţie în care nu te regăseşti).
 
Stabilirea resurselor.

Acordarea resurselor la o matrice temporală.
 
Multă voinţă, persuasiune, răbdare, talent, dedicare.
 
(Sursa și articolul complet: www.csid.ro; foto: lifehacker.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate