Romantic FM MENIU
Știi care este cel mai relaxant cântec din lume?
Recomandari

Știi care este cel mai relaxant cântec din lume?

14 Noiembrie
Cercetătorii din Statele Unite ale Americii au identificat cea mai relaxantă melodie din lume, scrie site-ul www.businessmagazin.ro.
 
O echipă de neurologi britanici consideră că a descoperit o melodie care poate să elimine stresul, mai scrie același site.
 
Firma de cercetare Mindlab International a realizat un studiu în cadrul căruia participanţii aveau de efectuat sarcini dificile în timp ce creierul acestora era monitorizat. În acelaşi timp, pe fundal se auzeau mai multe cântece. Dintre toate care se ascultau, unul singur s-a remarcat. 
 
Este vorba despre melodia "Weightless", a trupei britanice de muzică ambientală Marconi Union. Potrivit cercetătorilor, piesa a indus o scădere cu 65 de procente a stresului, fiind cu 11% mai eficientă decât oricare alta cu care a fost comparată. (foto: HellaWella)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate