Romantic FM MENIU
Serile Filmului Românesc
Recomandari

Serile Filmului Românesc

2 Mai
Cea de-a opta ediție a Festivalului Serile Filmului Românesc 2017 începe pe 10 mai la Iași și cuprinde pe agendă o mulțime de evenimente: expoziții, lansări de carte, concerte și o secțiune cu filme pentru copii, anunță Agerpres.
 
În prima zi va avea loc inaugurarea secțiunii cu filme românești pentru copii, ce va purta numele Elisabetei Bostan, care decenii de-a rândul a marcat generații de copii cu filmele pe care le-a regizat.
 
Astfel, de miercuri, 10 mai și până duminică, 14 mai, la Teatrul pentru Copii și Tineret 'Luceafărul' din Iași, de la ora 13.00, pot fi vizionate filmele: 'Zâmbet de soare' (1987), 'Campioana' (1989), 'Veronica se întoarce' (1973), 'Tinerețe fără bătrânețe' (1969) și 'Saltimbancii' (1981).
 
Un alt eveniment special de pe agenda evenimentului îl reprezintă gala de aniversare Dorel Vișan la 80 de ani, intitulată "Portret de artist. O viață închinată frumosului", programat pentru vineri, 12 mai, ora 20.00, la Bojdeuca lui Ion Creangă din Țicău.
 
Va avea loc, de asemenea, lansarea de carte Reconstituiri cu Ileana Popovici, sâmbătă, 13 mai, ora 15.30, în foaierul Ateneului din Iași.
 
Dorel Vișan și Ionuț Bogdan Ștefănescu vor susține în fața ieșenilor un concert de poezie mistică "Omul și taina lui", la Muzeul Mitropolitan, duminică, 14 mai, ora 19,00.
 
Pe durata festivalului va putea fi vizionată la Teatru FIX și expoziția de grafică "Memoria retinei gulagului românesc" a lui Radu Bercea.
 
Ediția din acest an a Festivalului Serile Filmului Românesc îi este dedicată regizorului Cristian Mungiu.
 
Detalii despre programul SFR 2017, pe site-ul oficial: www.festivalsfr.ro. (foto: festivalsfr.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate