Romantic FM MENIU
Selena - "Como La Flor" (Video)
Recomandari

Selena - "Como La Flor" (Video)

12 Aprilie

În anul 1995, la două săptămâni de la moartea sa, George W. Bush (la vremea aceea guvernator al statului Texas) a declarat ziua de 12 aprilie "Selena Day" în Texas. 
 
Cântăreața de origine mexicană Selena Quintanilla, născută la 16 aprilie 1971, în Texas, a fost ucisă la vârsta de 23 de ani de Yolanda Saldivar, preşedinta fan-clubului său, la data de 31 martie 1995.
 
Supranumită "Regina muzicii tejano", ea a fost de asemenea compozitoare, actriţă, model şi creatoare de modă. A devenit un adevărat simbol în rândul publicului hispanic. 

 
Anul trecut, artista a fost omagiată cu steaua cu numărul 2.622 de pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii la care au participat numeroşi fani ai regretatei cântăreţe. 
 
Printre hiturile celebrei Selena se numără "Bidi Bidi Bom Bom", "Dreaming of You" şi "Como La Flor". 

 
În 1994, artista a câştigat un premiu Grammy la categoria "Cel mai bun album Mexicano-American", cu "Selena Live!". Albumele ei s-au vândut în peste 65 de milioane de exemplare în întreaga lume. (Foto: arteymedio.com.do)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate