Romantic FM MENIU
Se deschide stagiunea de vară "În Culise"
Recomandari

Se deschide stagiunea de vară "În Culise"

10 Iunie
Începând cu 13 iunie, atât mansarda, cât şi terasa clubului "La Scena" vor fi animate de cele mai bune producţii ale acestui an, anunță Mediafax.
 
Sunt cinci ani de când teatrul "În Culise" lansează o stagiune de vară cu spectacole atrăgătoare și seri relaxante pe terasa din centrul oraşului – un loc iubit de artiştii din Bucureşti, „La Scena” se află foarte aproape de centru, la intersecţia a două străzi cu poveste: Calea Călăraşilor (nr. 55) cu Str. Mântuleasa.
 
În cadrul programului de vară sunt incluse cele mai noi titluri ale stagiunii Teatrului „În Culise”, veritabile comedii şi spectacole care abordează subiecte de actualitate: „Dragoste în patru tablouri”, „The Blue Room”, „Scrisori către Rita: The Show”, „Cum se duce totul dracu’?”, „Orchestra Titanic”, „Clinica Sinucigaşilor”, „Black Friday Love”, „LUV – menage a trois”, „Un bărbat şi mai multe femei”, „Poveşti despre tine”, „Qui est Mohamed?” (producţie a Teatrului Arca). 
 
De asemenea, serile de vineri vor fi unele amuzante datorită spectacolului de stand up comedy susţinut de actorii Maria Popovici, Alexandru Minculescu, Florin Frăţilă şi Alexandru Banciu
 
Totodată, în zilele de luni ale săptămânii intrarea va fi liberă la spectacolele cursurilor de actorie TeenMedia Academy – „Audiţia”, „Maşinăria Cehov” sau „Omul cu o singură aripă”.
 
Stagiunea de vară este deschisă pe Calea Călaraşilor nr. 55 – rezervări la telefon 0735/ 026. 762.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate