Romantic FM MENIU
SANDRA SI NAPOLI, LA BUCURESTI
Recomandari

SANDRA SI NAPOLI, LA BUCURESTI

6 Noiembrie

Sandra canta pe 6 noiembrie 2009 la Sala Palatului din capitala, de la orele 19:00.

In deschidere va concerta marele artist international, italianul Francesco Napoli, anunta organizatorii, Project Events.

Sandra va canta live, atat vechile hituri, precum "Maria Magdalena" sau "Hi Hi Hi", cat si piese de pe cel mai nou album, intitulat "Back to Life".

Albumul a aparut in martie 2009 si a fost inregistrat la New York, impreuna cu producatori cunoscuti, precum Toby Gad, autorul pieselor "If I Were A Boy" - Beyonce si "Big Girls Don't Cry" - Fergie. In iarna lui 2007, artista a mai fost in Romania, pentru un concert ce a avut loc la Sinaia.

Invitatul special al serii, romanticul Francesco Napoli ne va aminti de succese precum "Marina", "Piano Piano" sau "Balla Balla".

Biletele sunt disponibile la Sala Palatului, magazinele Diverta, la Magazinul Muzica si online pe www.ticketpoint.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro si www.calendarevenimente.ro. Preturile variaza intre 80 si 250 RON. foto: static.rp-online.de, img.garbo.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate