Romantic FM MENIU
S-a stârnit „Furtuna” la Salonic
Recomandari

S-a stârnit „Furtuna” la Salonic

12 Iulie
Spectacolul Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB), „Furtuna”, de William Shakespeare, în regia lui Alexander Morfov, a cucerit publicul la prima ediţie internaţională a Festivalului de Teatru în aer liber de la Salonic, Forest Festival NTNG. 
 
Cele două reprezentații ale TNB (5 și 6 iulie 2017), care s-au desfășurat la Dassous Theatre (Forest Theatre), un amfiteatru impresionant, aflat pe culmea unui deal și în apropierea mării, au fost primite cu aplauze și ovații de către greci, mulți dintre aceștia declarând că spectacolul regizat de Alexander Morfov le-a depășit așteptările. 
 
Participarea la festival a avut loc într-o companie selectă, alături de trupa românească figurând pe afișul evenimentului spectacole de succes din Polonia, Slovacia, Spania, Israel.
 
În momentul de față, chiar dacă oficial a intrat în vacanța de vară, Teatrul Național nu își oprește activitatea. 
 
Peste mai puțin de o lună, spectacolul „Magic Național” va participa la Ohrid, în Macedonia, la cea de-a 57-a ediție a Festivalului Internațional de Vară. 
Înfiinţat în 1961, Ohrid Summer Festival are loc într-o zonă culturală şi istorică aparte. Oraşul, lacul Ohrid şi biserica mai sus amintită sunt incluse ȋn patrimoniul mondial UNESCO. 
 
Pe scenele festivalului, de-a lungul timpului au răsunat voci celebre. Din 1994, Festivalul Internaţional de Vară din Ohrid face parte din Asociaţia Festivalurilor Europene (EFA).
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate