Romantic FM MENIU
ROYAL MUSICAL JOURNEY, concert special de gală
Recomandari

ROYAL MUSICAL JOURNEY, concert special de gală

16 August
La început de toamnă, te invităm la concertul de gală ROYAL MUSICAL JOURNEY – o călătorie savuroasă și ritmată în Europa cocheta a secolelor XVII și XVIII.
 
Alături de dirijorul Gabriel Bebeselea, genial muzician din tânăra generație, de fermecătoarea soprană Rodica Vica și de Orchestra Symphactory vom poposi la curtea somptuoasă a Regelui Soare, vom naviga muzical prin romantica Veneție și vom asculta acorduri divine din Germania. Fredonăm apoi refrene visătoare din Anglia și ne aventurăm în exoticele Indii Galante.
 
Data: 14 Septembrie, ora: 19.00
Loc: Sala Radio, Strada Gen. H. M. Berthelot 60-64
 
Royal Musical Journey: Concert de Gală
 
Șapte compozitori – Vivaldi, Rameau, Lully, Boccherini, Handel, Purcell și Broschi – ne vor surprinde cu lucrări inovatoare, cu improvizații inspirate și cu energia concentrată în muzica lor. Publicul va avea șansa să asculte instrumente astăzi neobișnuite, specifice epocii baroce: clavecin și teorbă.
 
Călătoria noastră muzicală se va derula într-o atmosferă miraculoasă care va reînvia lumea visătoare și îndrăzneață a barocului. Ilustrații animate, create de artistul clujean Jozsef Vass, vor însufleți fiecare fragment muzical. 
Imagini inspirate din tablouri de epocă, cu interioare bogat ornamentate și cu personaje în costume fastuoase, vor reconstrui atmosfera și parfumul unei fabuloase lumi dispărute.
 
Dirijorul Gabriel Bebeselea, unul dintre cei mai talentați artiști români, deținător a numeroase premii internaționale, este aplaudat frenetic în săli de concerte din întreaga lume. Și-a finalizat studiile la renumita Universitate de Muzică din Viena, unde și locuiește în prezent.
 
Invitată specială a serii este soprana Rodica Vica, o voce cu coloratură dramatică, specializată pe muzica barocă, recunoscută pentru rolurile interpretate la Opera Națională din București și în spectacole sau turnee din Italia, Franța, Austria, Belgia, Germania și Japonia.
 
Biletele la concert se pot achiziționa numai prin rețeaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărturești și Humanitas, benzinăriile OMV sau online pe www.eventim.ro 
 
NU SE FAC REZERVARI LA CONCERT DE PE PAGINA FUNDAȚIEI.
 
Categorii de bilete:
 
Categoria I – 100 ron
Categoria II – 80 ron
Categoria III – 65 ron
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate