Romantic FM MENIU
Romeo și Julieta, spectacol de balet, pe scena Operei Naționale
Recomandari

Romeo și Julieta, spectacol de balet, pe scena Operei Naționale

9 Ianuarie
Regia și coregrafia sunt semnate de către Renato Zanella, decorurile au fost create de către Alessandro Camera (Italia), costumele de către Carla Ricotti (Italia), iar light design-ul de Vinicio Cheli (Italia).

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare.

În rolurile principale pe scenă vor evolua prim-soliștii Ovidiu Matei Iancu în rolul lui Romeo și Cristina Dijmaru în rolul Julietei. 
 
Pentru acest spectacol coregraful și regizorul Renato Zanella vine cu o concepție modernă, plasând celebra poveste de dragoste într-un context artistic de avangardă, după cum însuși mărturisește:

„Romeo și Julieta este povestea nemuritoare a unei iubiri ce are loc într-una dintre cele mai dificile perioade din istorie, în Evul Mediu. Puterea, războiul și religia par să conspire împotriva purității, a simplității vieții și a libertății: care tabără va învinge?”

Biletele se găsesc online pe http://tickets.operanb.ro/ sau la Casa de bilete.
Program: luni - duminică între orele 10.00 - 13.00 și 14.00 - 19.00. 


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate