Romantic FM MENIU
Romantic FM vă invită la o întâlnire dedicată iubirii
Recomandari

Romantic FM vă invită la o întâlnire dedicată iubirii

27 Februarie
Ne gândim deseori să urmăm un program de detoxifiere pentru corp, mai ales primăvara, dar neglijăm faptul că şi mintea noastră, relatiile şi toate palierele vieţii au nevoie de aşa ceva. 
 
Aşadar, ce-ar fi să începem această primăvară cu un "program" de detoxifiere relaţională?
 
Relaţiile de durată, cele pe care le considerăm importante şi joacă un rol major in cresterea noastră sunt cele mai vulnerabile la a acumula tot felul de "toxine" traduse prin judecăţi, plângeri, aşteptări, condiţionări, care apoi se transformă în obişnuinţe iar acestea alcătuiesc tipare şi scenarii după care ne derulăm relaţiile.
 
Desi orice relaţie are la bază iubirea, aceasta fiind de fapt energia care aduce împreună doi oameni, în timp, ea este acoperită, chiar uitată, printr-un proces de "intelectualizare" permanentă. Altfel spus, în loc să simţim, ajungem doar să gândim despre relaţiile noastre şi despre oamenii implicaţi.
 
Workshop-ul oferă posibilitatea de schimbare a unor percepţii, de conştientizare şi eliberare a unor gânduri şi poveşti toxice, desprindere de judecăţi şi aşteptări, de transformare, precum şi reamintire a iubirii.
 
Fie că e vorba de relaţia de cuplu, cele cu părinţii, copiii ori prietenii, toate au nevoie, din când in când de purificare şi revigorare. Iar acesta este un proces care ţine de munca fiecaruia cu el insuşi şi nu de aşteptarea ca celălalt să o facă!
 
De regulă, sentimentul de neîmplinire şi înstrăinare, tensiunile, frustrarile, au la bază o acumulare de judecăti, plângeri, aşteptări, condiţionări, temeri. Odată schimbate anumite percepţii şi povesti pe care ni le spunem, totul se reconfigurează şi putem trece la un alt nivel de înţelegere, acceptare, armonie... în definitiv iubire!
 
Dacă vrei să participi, te aşteptăm cu drag!
 
Cand?
Duminică, 2 martie 2014, între orele 10.30 - 18.30 
 
Unde?
În Bucuresti. Adresa exactă le va fi comunicată participanţilor.
 
Înscrierea: 185 lei (în limita locurilor disponibile).
 
Pentru rezervarea unui loc, aşteptăm intenţia ta de participare şi solicitarea formularului de înscriere la adresa: workshop@astrocafe.ro/ 0758 088 168 - Cristina Ciobanu (organizator, asistent și responsabil înscrieri).
 
Pentru orice alte detalii, scrie-ne!
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate