Romantic FM MENIU
Romantic FM recomandă: Ospățul de piatră, la Teatrul Bulandra
Recomandari

Romantic FM recomandă: Ospățul de piatră, la Teatrul Bulandra

17 Noiembrie
Spectacolul se joacă în ziua de 19 aprilie 2018, de la orele 19.00, la Sala Toma Caragiu STUDIO SPACE a Teatrului Lucia Sturza Bulandra din Capitală.

Ospățul de piatră, după  Molière, e o comedie neagră ce spune povestea unui om care vrea să trăiască doar așa cum îi place lui și se simte liber să facă asta. 

Câți nu vrem asta? Dacă în textul lui Moliere tânărul călătorea dintr-un loc în altul, în spectacolul nostru toată acțiunea se concentrează într-un cabaret/teatru – spațiu în care pot să încapă toate locurile și toate personajele din lumea asta sau imaginare... Băutură, erotism, droguri, distracție (ca să folosesc un cuvânt aproape tocit de sens azi) cu orice preț, fără limită, indiferent ce lași în urmă...

„Nu ne mai gândim la rele!” - e una din replicile definitorii ale lui Don Juan. Dar ce te faci când se gândesc ele la tine?

Un spectacol ce ar putea să pună întrebări fiecărui spectator în parte. Plăcerea e fericire? Iubirea e dorință? Sau luptă de putere? Ce credem că vrem - chiar ne face fericiți dacă obținem? De unde venim și „Unde mergem?” ș.a.m.d.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate