Romantic FM MENIU
PUNE INIMA LA TREABA
Recomandari

PUNE INIMA LA TREABA

25 Septembrie

Federatia Mondiala a Inimii sarbatoreste la nivel mondial Ziua Mondiala a Inimii, in fiecare an, in ultima duminica a lunii septembrie.

Anul acesta, in Romania, Societatea Romana de Cardiologie lanseaza o campanie de constientizare care are ca principal obiectiv informarea populatiei despre riscul de imbolnavire cardiovasculara (ateroscleroza şi complicatiile ei) - Hiper 3 G.

Societatea Romana de Cardiologie organizeaza un cross in Bucureşti (duminica, 27 septembrie, ora 10.30 – Parcul Carol, intrarea Marasesti) si o serie de  alte activitati - cei interesati isi pot masura greutatea, inaltimea si indicele de masa corporala in locurile special amenajate din Bucuresti, Timisoara si Iasi.

Alatura-te si tu luptei impotriva Hiper 3 G si "pune-ti inima la treaba"!

Vino sa faci miscare alaturi de vedete si de alti 300 de oameni ca tine. "Pune-ti inima la treaba" este sloganul Zilei Mondiale a Inimii din acest an.

Anual, peste 17 milioane de oameni mor in lume din cauza bolilor cardio-vasculare. 80% dintre acestea ar putea fi prevenite daca s-ar elimina Hiper 3 G (Hipertensiunea si cresterea patologica a Greutatii corporale, Glicemiei si Grasimii in sange). foto: madone.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate