Romantic FM MENIU
Recomandari

"PRIMA MEA BETIE" SCRISA

1 Noiembrie

Volumul colectiv "Prima mea betie" deschide o noua colectie a editurii Art si va fi lansat pe 13 noiembrie 2009, la Clubul Taranului Roman din capitala, de la ora 18.00.

Noua colectie, ce poarta titlul "Prima data", isi propune sa documenteze experientele personale pe care scriitori, regizori, jurnalisti, artisti sau filosofi romani le-au avut de-a lungul timpului, in diferite situatii. Printre cei care semneaza povestile primei aparitii a colectiei se numara Gabriel H. Decuble, Serban Foarta, Bogdan Ghiu, , Florin Iaru si Johnny Raducanu. Alte doua titluri, "Primii mei blugi" si "Prima mea dezamagire in dragoste", vor fi lansate in saptamanile urmatoare.

"Prima data" inseamna o serie de antologii dedicate premierelor la persoana intai - numerosi autori romani, fiecare cu formari si preocupari foarte diferite, isi povestesc, pentru inceput, primele intalniri cu efectele etilice, primele simptome ale emotiei venite la pachet cu prima pereche de blugi sau cele dintai dezamagiri amoroase, se arata intr-un comunicat al editurii Art.

Cele 10 titluri ale noii colectii vor desena, prin episoade autobiografice in stare pura sau trecute prin filtrul fictiunii, harta "primei dati". foto: editura-art.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate