Romantic FM MENIU
Pregătiți-vă pentru târgul oficial de Crăciun
Recomandari

Pregătiți-vă pentru târgul oficial de Crăciun

23 Noiembrie
Târgul este dedicat tuturor categoriilor de public, iar intrarea este liberă.
 
Timp de o lună, la Bucharest Christmas Market vizitatorii pot cumpăra obiecte tradiţionale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane şi pânzeturi brodate, costume şi măşti tradiţionale, jucării din lemn și instrumente muzicale, globuri pictate manual, coroniţe din crenguţe de brad, ghirlande, dulceţuri, miere, siropuri, magiun, astramă, cârnaţi, caşcaval, turtă dulce, plăcinte aburinde de toate felurile, covrigi, cozonaci…
 
Nu sunt uitaţi nici copiii, pentru care au fost pregătite în apropierea bradului ornat cu mii de beculeţe, un carusel de poveste, căsuţa lui Moş Crăciun, unde până la sosirea acestuia cei mici vor avea bucuria întâlnirii cu spiriduşi şi alte personaje.
 
Ȋn cadrul Târgului se desfăşoară şi Campania “Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun….” organizată de Primăria Municipiului Bucureşti prin creart- Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, în parteneriat cu S.O.S. Satele Copiilor România (asociaţie non guvernamentală, membră a S.O.S. Kinderdorf International).
 
De asemenea, vor avea loc spectacole ce reunesc pe aceeaşi scenă artişti de renume din toate genurile muzicale: asnsambluri de muzică populară, grupuri de copii, grupuri de colindători, ansambluri de datini şi obiceiuri, precum şi trupe cunoscute. Noutatea din acest an o reprezintă concertul din data de 1 Decembrie, dedicat Zilei Naţionale a României.
 
Bucharest Christmas Market este organizat de Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie. (foto: www.b365.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate