Romantic FM MENIU
Poveste de Crăciun în parcul Sebastian
Recomandari

Poveste de Crăciun în parcul Sebastian

9 Decembrie

Primaria sectorului 5 ne invita sambata, 8 decembrie, la o  competitie  ad hoc a  soiurilor de vin fiert , ce se vor lasa degustate de publicul larg  sub profesionista  prezentare a somelierilor , alaturi de cateva mii de portii din traditionala  ‘pomana  a porcului’.
 
Cantecele corurilor de copii de la scolile 280, 124 si 135 cat si corurile  Melos  si Lazaristii ale Colegiului national Gh. Lazar,  vor  asezona   muzical sarbatoreasca  atmosfera .

Finalul serii va aduce colindele grupului vocal  Jazzapella  dar  si cantecele de iarna ale prestigioasei trupe Directia 5.

A doua zi , duminica, 9 decembrie, petrecerea continua cu o noua si  inedita experienta culinara adusa in parcul Sebastian de catre bucatari de renume.

Spectacolul  Frozen  pentru cei mici cat si concertul  corului de copii Bravissimo sunt pregatite sa intampine toti vizitatorii.

Evenimentul se va incheia cu show-ul  incendiar al Alinei Eremia.

Haideti sa ne bucuram cu totii de spiritul  Craciunului, cea mai frumoasa perioada a anului! (foto: cultura5.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate