Romantic FM MENIU
"Picnic ShortsUP", la Grădina Botanică din Bucureşti
Recomandari

"Picnic ShortsUP", la Grădina Botanică din Bucureşti

28 Iunie
Cea de-a patra ediție a Marelui Picnic ShortsUP dedicat scurtmetrajelor se va desfășura vineri, 29 iulie și sâmbătă 30 iulie, de la 18.00 la 23.30, în Grădina Botanică București.
  
Două seri de cinema open-air, muzică jazz, video-mapping, tururi ghidate, sesiuni de echilibristică pe slackline, o zonă de fun&games, dar și una de food&drinks. 
 
Ecranul gonflabil ancorat printre copaci creează sala de cinema preferată a sezonului de vară.  
 
Cei curioşi să descopere nenumăratele mistere ale grădinii o pot face printr-un tur ghidat, organizat în parteneriat cu voluntarii asociaţiei Team Work. Cele mai frumoase colţuri verzi ale grădinii vor fi puse în valoare de un video-mapping, dar şi de o instalaţie interactivă activate cu senzori tactili şi vizuali, un concert de jazz, ateliere de gătit pentru copii şi multă mişcare în aer liber.
 
Marele Picnic are loc în sectorul denumit Grădina Italiană, cea mai întinsă şi primitoare pajişte a Grădinii Botanice. 
 
Accesul publicului în spaţiul evenimentului se face de la ora 18.00 iar filmele vor rula sâmbătă şi duminică, după lăsarea serii, între 21.00 şi 23.30.
 
Biletele pot fi cumpărate în avans la prețurile: 25 lei/seară sau 35 lei/abonament (vineri și sâmbătă), de pe MyTicket: online sau în toată rețeaua Diverta, Eventbook: online sau din Librăria Engleză “Anthony Frost” (Calea Victoriei nr. 45) sau Librăria Franceză “Kyralina” (George Enescu nr. 8) și Librăria Hecate (str. Olari, nr. 8) sa de la fața locului: 30 lei/seară, 40 lei/abonament (vineri și sâmbătă). Începând de la ora 18.00 la punctul de acces din Aleea Portocalelor (Splaiul Independenței). (foto: eventbook.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate