Romantic FM MENIU
Piața Victoriei va găzdui pentru prima dată un târg de beauty
Recomandari

Piața Victoriei va găzdui pentru prima dată un târg de beauty

21 Iunie
Piața Victoriei se va transforma într-un tărâm al eleganței și frumuseții la începutul acestei toamne. 
 
În perioada 9 - 11 septembrie 2016 va avea loc primul târg de produse cosmetice și beauty organizat vreodata în Piața Victoriei, Bucharest Beauty Expo.
 
În pavilionul expozițional ce va fi amplasat în Piața Victoriei se vor reuni cei mai importanți producători de produse cosmetice din România, dar și reprezentanți ai celor mai cunoscute branduri internaționale. 
 
Expoziția va avea mai multe categorii: produse pentru îngrijirea tenului, produse pentru machiaj, manichiură-pedichiură, produse pentru îngrijire corporală, produse pentru îngrijirea părului, produse wellness, parfumuri, accesorii, dar și aparatură dedicată întreținerii pielii, părului și corpului. Vor fi prezentate și produse bio, complet naturale, sau creme care în mod obișnuit pot fi achiziționate din farmacii. 
 
În plus, va exista o secțiune dedicată saloanelor de cosmetică și coafură, unde maeștri în arta machiajului și hair stilistii vor face demonstrații. 
 
Bucharest Beauty Expo vine în întâmpinarea tuturor doamnelor, domnișoarelor, dar și domnilor care nu au timp să colinde magazinele de specialitate pentru a-și alege produsele favorite și care totuși preferă să testeze înainte de a cumpăra. 
 
La Bucharest Beauty Expo oricine va avea posibilitatea să aleagă dintr-o gamă largă de produse și în același timp să beneficieze și de ofertele de preț pe care expozanții le vor avea pe perioada celor trei zile de eveniment. 
 
BUCHAREST BEAUTY EXPO este organizat de Project Expo Sports & Games - coordonator al Târgului Imobiliar PROJECT EXPO, unul dintre cele mai mari evenimente de profil din România, care se desfășoară de asemenea în Piața Victoriei. 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate