Romantic FM MENIU
OuiBaDa, la Teatrul de pe Lipscani
Recomandari

OuiBaDa, la Teatrul de pe Lipscani

16 Decembrie
Teatrul de pe Lipscani va invita sambata, 17 decembrie, la Sala Rapsodia, la spectacolul "OuiBaDa", de la ora 19:00.

Spectacolul este regizat de Gigi Caciuleanu, iar scenografia este semnata de Corina Gramosteanu.

Din distributie fac parte Cristina Babalac, Paul Cimpoieru, Rasmina Luisa Calbajos, Doina Nicoleta Georgescu, Lari Cosmin Giorgescu, Ioana Marchidan, Szasz Levente, Ana Pepine, Lelia Marcu, Cristian Nanculescu, Arcadie Rusu, Ramona Barbulescu.

La baza spectacolului sta balada nationala romaneasca Miorita , poem care ne transporta, aidoma unui proces alchimic, de la micimea unui petic de pamant la comuniunea cu universul. De la lupta fratricida la nunta cosmica.
Spatiul scenic, eliberat de orice element scenografic, este delimitat prin culoare de lumina, intr-o dinamica menita a evidentia in detaliu, legaturile care compun textura coregrafica.

Costumele, create in culori de negru respectiv alb, cu o taietura asimetrica, se inscriu in geometria miscarii, sustinind expresia plastica a dansatorilor.

"OuiBaDa" este mai mult decat un spectacol. Reprezinta o lume specifica lui Gigi caciuleanu unde absurdul se imbina cu momentele de tandrete, duritatea cotidianului cu emotia poetica, umorul cu amorul…

In "OuiBaDa", viziunile onirice se cheama una pe alta, se desira pe o axa nesfarsita a splendorii. A splendorii corpului, a splendorii ideii de acasa, a splendorii erotismului. Cine s-ar fi gandit ca o astfel de frumusete, in fond inefabila, se poate desfasura inclusiv pe o piesa a formatiei Parazitii. Raporturile miscarii fata de playlist-ul din spectacol sunt uneori ironice, intotdeauna complice.
 
Bilete si rezervari la Casa de bilete a Salii Rapsodia: str. Lipscani 53.
Program: Marti-Miercuri: 11 - 18, Joi - Duminica: 12 - 19.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate