Romantic FM MENIU
OPERE CUMPLITE / VOLUMUL UNU
Recomandari

OPERE CUMPLITE / VOLUMUL UNU

3 Octombrie

Florin Piersic Jr. este absolvent al Academiei de Teatru si Film, Sectia actorie, promotia 1991.
 In 1999 traduce din limba franceza romanul Omul sentimental de Javier Marías, dar cartea nu este publicata din lipsa unui traducator de limba spaniola care sa confrunte traducerea lui Piersic jr cu originalul lui Marías. Incepe sa traduca din limba engleza piese de teatru contemporan, parte din ele fiind produse in regim independent.  Colaboreaza ca traducator din limba engleza, iar mai apoi, ca editorialist, cu diverse reviste.
 Infiinteaza Artificial Horizon,  casa de productie; este scenarist, regizor și producator pentru filme de scurtmetraj și lungmetraje.  foto: bookiseala.wordpress.com     Daca il preferati pe Florin Piersic Jr. actorul, il puteti vedea deja ( din 4 septembrie) in cinematografe, alaturi de Marcel Iures.
 Filmul „Calatoria lui Gruber” se bazeaza pe realitatea vizitei la Iasi a lui Curzio Malaparte, fara a fi, insa, o adaptare a romanului „Kaputt”.  Realizat dupa un scenariu original, rezultat al propriilor cercetari ale scenaristilor Razvan Radulescu si  Alexandru Baciu, filmul povesteste vizita la Iasi a celebrului ziarist si scriitor ajuns in acest oras suferind din pricina unei severe alergii.
 Filmul a avut premiera australiana pe data de 16 August, la centrul ACMA (Australian Centre for the Moving Image) din Melbourne - Australia.
 In prezent, Piersic Junior lucreaza la lungmetrajul „Nimic despre dragoste”, la care semneaza scenariul si regia. foto: cinemagia.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate