Romantic FM MENIU
OMIDA MANCACIOASA LA 40 DE ANI
Recomandari

OMIDA MANCACIOASA LA 40 DE ANI

21 Octombrie

Una dintre cele mai vandute carti pentru copiii din toate timpurile, "Omida mancacioasa" / "The Very Hungry Caterpillar", sarbatoreste 40 de ani de la prima aparitie.

Povestea l-a facut celebru pe Eric Carle, autorul apreciat in intreaga lume pentru originalitatea ilustratiilor si pentru designul inovativ al cartilor sale.

In fiecare minut, undeva in lume se vinde o carte cu "Omida mancacioasa". Din 1969 pana in prezent, cartea a fost tradusa in 47 de limbi si s-a vandut in aproape 30 de milioane de exemplare.

 "Omida mancacioasa" ofera celor mici, pe langa o poveste fascinanta, oportunitatea de a invata numerele, zilele saptamanii, legile naturii si arta colajului.

Eric Carle este unic prin felul in care si-a ilustrat cele peste 70 de carti, iar copiii incearca sa-l imite, pictand hartia cu diverse modele si texturi, apoi decupand-o si combinand fragmentele obtinute in imagini sugestive. foto: eric-carle.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate