Romantic FM MENIU
O VIATA SANATOASA
Recomandari

O VIATA SANATOASA

30 Octombrie

Targul pentru O Viata Sanatoasa se va desfasura in fiecare ultim weekend din luna - 30 octombrie -1 noiembrie, 27 - 29 noiembrie, 18 - 20 decembrie - la Muzeul Municipiului Bucuresti.

La targ se vor gasi produse alimentare naturale si bio (legume, fructe, miere, magiun, branza, produse din carne, ulei, paine, ciocolata, ceaiuri), produse cosmetice naturale si bio (creme, uleiuri de corp, masti de fata, parfumuri, sapunuri), produse de curatare naturale si bio (detergenti de vase, detergenti de îmbracaminte), vopseluri naturale si bio, accesorii si haine realizate manual etc.

In plus, maine, sambata, 31 octombrie, de la ora 13.00, va avea loc o demonstratie de Zumba, noul trend in fitness, pe muzica latino, cu pasi usor de urmarit.

Muzeul Municipiului Bucuresti, Palatul Sutu, adresa: B-dul  I.C. Bratianu  nr.2, sector 3, Bucuresti ( la Universitate). Intrarea este libera.

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate