Romantic FM MENIU
NOUA FELICIA!
Recomandari

NOUA FELICIA!

9 Octombrie
Asadar, venim in intampinarea cititorilor nostri cu o noua infatisare, cu suplimente editoriale deosebite si toate acestea din respect pentru cei care sunt prezenti, punctual, la intalnirea cu noi, in fiecare joi dimineata.
Pe langa rubricile consacrate, noua „Felicia” aduce informatii de ultima ora, sfaturi utile pentru sanatate si frumusete oferite de specialisti reputati, recomandari practice si raspunsuri concrete la cele mai diverse probleme.
La sectiunea vedete va vom oferi noutati aparte, lipsite de senzationalul cotidian (cu exceptia, desigur, a celui care e de domeniul excelentei), nu vom privi viata persoanelor publice pe gaura cheii, ci deschis, in fata, pentru ca vrem sa va prezentam oameni care au ceva de spus, oameni a caror existenta poate fi un exemplu. Si aceasta pentru ca, asa cum va promiteam cu 3 ani in urma, continuam sa ne adresam sufletului dumneavoastra si pentru ca valorile noastre sunt cele pe care, dupa cum am constatat de-a lungul timpului, si cititorii nostri le apreciaza.

REDACTOR-SEF
Camelia Muntean
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate