Romantic FM MENIU
 Noaptea Cărților Deschise în parc
Recomandari

Noaptea Cărților Deschise în parc

19 Aprilie
Editura Litera invită cititorii în Parcul Colțea din București, duminică, 23 aprilie, la cel mai mare schimb de cărți, în cadrul celei de-a cincea ediții a  evenimentului menit să atragă atenția asupra importanței cititului, mai ales în rândul tinerilor, anunță Agerpres.
 
Manifestarea va avea loc în intervalul orar 20.00 - 24.00, iar cititorii care oferă o carte din propria bibliotecă vor primi o carte nouă din partea editurii Litera.
 
Cărțile oferite în schimbul donațiilor cititorilor reprezintă o selecție a celor mai bune colecții Litera de ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii: Blue Moon, Prima mea lectură, Cavalerii Pardaillan, Cele mai frumoase romane de dragoste, Agatha Christie, Lira, Carte pentru toți, Thriller, Romanul de dragoste, Biblioteca pentru toți copiii, Clasici Contemporani, Clasici Moderni și altele.
 
Cărțile strânse vor fi donate către cinci biblioteci defavorizate din Dâmbovița, Olt, Vaslui, Sălaj și București, spun organizatorii.
 
Participanții la eveniment vor putea câștiga o serie de premii la tombola Noaptea Cărților Deschise și, de asemenea, vor avea ocazia să beneficieze de o invitație inedită din partea Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu".
 
Noaptea Cărților Deschise este realizată cu sprijinul Primăriei Municipiului București și al Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", parte a Muzeului Municipiului București — Palatul Suțu. (foto: www.ceccarbusinessmagazine.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate