Romantic FM MENIU
NOAPTE ALBA LA TEATRU
Recomandari

NOAPTE ALBA LA TEATRU

27 Octombrie

Principalele teatre din capitala, Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) si mai multe cluburi isi deschid portile pentru doritori.   Evenimentul „Teatrul de Noapte“ prezinta 15 reprezentatii gratuite, dupa ora 22.00. Iata care sunt cele 15 spectacole: 

Teatrul Mic pregateste pentru public: "Poimaine alaltaieri" de Gianina Carbunariu, iar la Teatrul Foarte Mic - "Ma tot duc...", o adaptare libera dupa texte de Shakespeare si Marc Dore, cu Oana Pellea si Mihai Gruia Sandu.

La Teatrul de Comedie se  joaca  "Fitness", un one-woman show cu Mihaela Teleoaca, dupa Jacques De Decke, in regia lui Mihai Bisericanu, la Sala Studio (ora 22.30), potrivit Mediafax.

"Capra sau Cine e Sylvia?", cu Marcel Iures in rol principal, va fi la Teatrul Act (ora 23.00).

La Teatrul Metropolis puteti urmari spectacolul "Cum m-am lasat..", dupa un roman de Hannes Stein, adaptat de Anca Sigartau, regia Bogdan Muntean (ora 22.00).
 

La Teatrul Nottara va fi spectacolul "Hangita" de Carlo Goldoni, in regia lui Tino Geirun.
"Sunt un orb", "Comedia norilor" sau "Ma tot duc…", puse in scena la Comedie, National si Teatrul Foarte Mic.

Evenimentul include reprezentatii si la clubul Green Hours ("Undo 90 dupa Do Over" si "Sta sa ploua"), La Scena ("Un cuplu ciudat") sau Galeria Montage ("Trei nopti cu Madox").
La Centrul National al Dansului sunt programate trei spectacole, unul dupa altul – "Lulu's Room", "Stage Psychosis" si "Dance a Playful Body". Ora de incepere: 22.00.

Intrarea la toate spectacolele este libera, in limita locurilor disponibile. foto: teatrulmic.ro

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate