Romantic FM MENIU
Nicu Alifantis și "Madame Mon Amour", la Grădina Floreasca
Recomandari

Nicu Alifantis și "Madame Mon Amour", la Grădina Floreasca

27 Iunie
Nicu Alifantis, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, va susţine un concert luni, 27 iunie, de la ora 19.30, la Grădina Floreasca, cu refrene de pe cel mai recent album al său, "Madame Mon Amour", o compilaţie de 15 cântece de dragoste, pe versurile unor poeţi celebri, precum Tudor Arghezi, Nichita Stănescu, Adrian Păunescu, Radu Stanca, Nina Cassian, scrie Mediafax.
 
"Ideea acestui titlu mi-a venit de la poemul care se cheamă ‘Madame mon amour sau femeia ca un drog’, care este înăuntru. Pot să vă spun că sunt nişte cântece pe care le-am compus de-a lungul anilor, cel mai vechi de pe acest album este ‘Scrisoare’, din 1984, iar celelalte sunt mai noi, ajungând până la ‘Mozaic’, albumul din 2013", a declarat Nicu Alifantis. (foto: braila-portal.ro)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate