Romantic FM MENIU
Nicu Alifantis: "Piața Romană Nr. 9" (Video)
Recomandari

Nicu Alifantis: "Piața Romană Nr. 9" (Video)

31 Mai


"Piaţa Romană Nr. 9 a fost locul unde am înfăptuit cele mai frumoase opere ale mele. Aici am cunoscut-o pe Anca, tot aici s-a născut Maria, fata cea mare, aici am făcut o sumedenie de cântece, aici am înregistrat albumele "Mitică Popescu", "Piaţa Romană nr. 9", "Risipitorul de iubire", declara muzicianul, poetul și actorul Nicu Alifantis care împlinește azi 64 de ani.  
 
Nicu Alifantis s-a născut la Brăila și a studiat muzica în particular. A debutat ca şi compozitor în 1972, iar un an mai târziu, în lumea teatrului și la televiziune, în cadrul emisiunii TeleTop.

Este unul dintre cei mai prodigioși compozitori de muzică de teatru, realizând coloana sonoră a peste 100 de piese. Totodată, Nicu Alifantis a compus și coloana sonoră pentru aproape douăzeci de filme. (Foto: jurnalul.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate