Romantic FM MENIU
Nicu Alifantis citește "Scrisori nedesfăcute"
Recomandari

Nicu Alifantis citește "Scrisori nedesfăcute"

22 Noiembrie
Muzicianul Nicu Alifantis a lansat audiobook-ul "Scrisori nedesfăcute" ce cuprinde cele 44 de poezii apărute în cartea de versuri cu același nume, scrie Agerpres.
 
Audiobook-ul, lansat la Editura Nemira în cadrul Târgului Gaudeamus încheiat recent, conține texte citite de autor și câteva surprize, printre acestea numărându-se o poezie însoțită de muzică, dar și 13 poezii traduse în limba franceză și citite de Léonard Constant.
 
Totodată, pe audiobook se regăsesc și două epistole — una de Emil Brumaru, citită de autor, și una de Laurențiu Ulici, citită de actorul George Ivașcu, precum și o prefață scrisă și citită de Clara Mărgineanu.
 
(...) Leonard Constant a tradus 13 din aceste poezii, bănuiesc că i-au plăcut lui de a făcut gestul acesta, iar aici le veți auzi chiar în lectura lui Leonard. Sunt foarte frumos spuse. Toate poeziile spuse de el au niște coperți muzicale care sunt semnate de el și de doi colegi ai lui", a precizat Nicu Alifantis pentru agenția Agerpres.
 
"Am convingerea că sensibilitatea, acea stare emoțională creată de frumos, care include și poezia, există în fiecare dintre noi, n-a dispărut și nici nu va dispărea vreodată. Probabil că prezentul pe care-l traversăm are alte priorități, dar emoția dăinuie în noi. Ne trebuie doar o mică provocare și sufletele se deschid...", spune Alifantis. (foto: Libraria Mihai Eminescu)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate