Romantic FM MENIU
Muzică gospel, la Sala Radio
Recomandari

Muzică gospel, la Sala Radio

21 Martie
Corul Academic Radio, condus de dirijorul Ciprian Ţuţu, va susţine miercuri, în premieră, un concert inedit de muzică gospel, la Sala Radio, scrie Mediafax.
 
Spectacolul va fi o incursiune în gospelul americal al ultimului secol şi va parcurge momentele-cheie ale evoluţiei muzicii bisericeşti corale afroamericane, cu influenţe de jazz şi blues.
 
Repertoriul Corului Academic Radio relevă preocuparea pentru promovarea muzicii corale româneşti, o misiune asumată şi certificată prin numeroasele înregistrări păstrate în arhiva Societăţii Române de Radiodifuziune, precum şi prin discurile sau compact discurile deja editate. 
 
Totodată, repertoriul universal este reprezentat de lucrări corale sau vocal-simfonice de referinţă, prezentate în numeroasele concerte susţinute de-a lungul timpului.
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate