Romantic FM MENIU
Little Eva - "The Loco-Motion" (Video)
Recomandari

Little Eva - "The Loco-Motion" (Video)

10 Aprilie
În 1962, solista ajungea în fruntea topului american cu single-ul "The Loco-Motion", cântec ce a ocupat locul doi în clasamentul din Marea Britanie.
 
La începutul anilor ' 60, Eva lucra ca babysitter pentru compozitorii Carole King și Gerry Goffin. Într-o zi, întorcându-se acasă, cei doi au găsit-o cântând o melodie pe care tocmai o compuseseră pentru Dee Dee Sharp. Le-a plăcut ceea ce au auzit, așa că i-au cerut Evei să înregistreze cântecul.


Little Eva avea doar șaisprezece ani când "The Loco-Motion" a a devenit cântec de locul # 1 în topurile americane. Salariul ei ca babysitter era de 35 de dolari pe săptămână. Câștigurile apărute în urma succesului "The Loco-Motion" au fost de aproximativ treizeci de mii de dolari. 
 
Ea a apărut apoi la emisiuni de televiziune și în numeroase reviste. A cântat live în SUA și a realizat mai multe turnee în Anglia. 

Pe 10 aprilie 2003, cântăreața americană s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani.
 
Piesa "The Loco-Motion" a avut un mare succes și în varianta pe care a interpretat-o Kylie Minogue în 1988 (locul trei, în SUA). (Foto: www.soulwalking.co.uk)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate