Romantic FM MENIU
KINOFEST
Recomandari

KINOFEST

19 Octombrie
Festival International de Film Digital

Perioada: 22 – 24 octombrie 2009

Locatie: The Light Cinema - primul cinematograf integral digital din Europa (Soseaua Progresului, nr. 151 – 171)

Cea de-a treia editie a singurului festival de film digital din Romania strange cele mai premiate scurtmetraje, in peste 21 de ore de proiectie, cu peste 250 de filme, anunta bilete.ro

Digitalul reprezinta noua tendinta in arta cinematografica, iar Kinofest, care reuneste cele mai premiate scurtmetraje digitale, se integreaza in circuitul unor festivaluri de film digital deja consacrate în Europa, precum: Resfest, Darklight Festival, Diba, BitFilm, Onedotzero, Future Film Festival. Si in acest an, la Kinofest este asteptat probabil cel mai activ, creativ si avangardist public din Bucuresti.

Fiecare zi a festivalului va gazdui o competitie de scurtmetraje digitale, in ordinea: animatie, fictiune si micromovie. Inscrierile pentru cele 3 competitii Kinofest au durat 9 luni si dintre filmele inscrise, au fost selectionate peste 250, formand cea mai premiata selectie de scurtmetraje digitale de la un festival romanesc.

Pe langa competitii, programul va include si proiectii speciale de film, cu productii din avangarda internationala, multe in premiera pentru Romania, precum si performance-uri live.

Detalii despre programul si filmele din competitii pe site-ul oficial: www.kinofest.com
Biletele de o zi (valabile pentru o singura persoana) ofera acces nelimitat la o zi intreaga de proiectii (peste 7 ore de film, in intervalul 17:00 – 24:00).

Abonamentele pentru intregul festival (valabile pentru o singura persoana) ofera acces nelimitat pentru intregul eveniment, cu o reducere de 42% fata de biletul pe o zi, achizitionat de la locatie, pe perioada festivalului. Costul biletelor si abonamentelor este urmatoarul:

Biletele de o zi, reduse: 15 RON (disponibile pana pe 21 octombrie, la TicketPoint.ro, Diverta, The Light Cinema)

Abonamentele pentru 3 zile, reduse: 35 RON (disponibile pana pe 21 octombrie, la TicketPoint.ro, Diverta, The Light Cinema)

Biletele de o zi, la locatie: 20 RON (disponibile pe 22, 23 si 24 octombrie, doar la The Light Cinema)

foto: iqads.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate