Romantic FM MENIU
Kilipirim, ediția de primăvară
Recomandari

Kilipirim, ediția de primăvară

15 Martie
Reduceri la cărți de până la 80% la târgul de carte Kilipirim, de miercuri până duminică, la București.

Kilipirim se va desfășura, de miercuri până duminică, la Unirea Shopping Center, Aripa Călărași.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, citat de Agerpres, vizitatorii sunt așteptați cu o ofertă la prețuri speciale: de la cărți la doar 1 leu la volume al căror preț a fost redus cu până la 80%, mii de titluri din oferta celor mai apreciate edituri autohtone — Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Corint, Nemira, Trei, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu, Vivaldi, Integral, Diana.

Acestora li se adaugă un număr mare de cupoane-cadou cu premii în cărți oferite de expozanți, cupoane pe care cititorii le pot câștiga în urma unui concurs desfășurat pe pagina de Facebook a Kilipirim.

Ceaiurile sau specialitățile de cafea, și ele la prețuri preferențiale, materialele ezoterice și conferințele pe teme de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătățire a calității vieții din cadrul Festivalului de Spiritualitate și Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" completează oferta ediției de primăvară a târgului de carte Kilipirim.

Accesul este gratuit zilnic, între orele 10,00 și 22,00.
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate