Romantic FM MENIU
JURNALUL TRAGE SEMNALUL!
Recomandari

JURNALUL TRAGE SEMNALUL!

4 Octombrie
Opt tunuri amplasate in patru zone din Piata Universitatii din Bucuresti vor lansa în aer 2,5 milioane de pagini de carte, azi, de la ora 16.00.

Sub deviza "Citeste! Redescopera literatura romaneasca!", vor fi aruncate in aer 2,5 milioane de pagini de carte, care insumeaza tone de hartie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Actiunea are ca mesaj necesitatea intoarcerea omului catre lectura si ca scop promovarea literaturii romane

Opt tunuri imense, aplasate in patru zone diferite - Universitate, Coltea, Arhitectura si Teatrul National Bucuresti -, vor lansa in aer paginile de carte, care contin texte ale unor autori romani. Cele 2,5 milioane de pagini de carte fac parte dintr-o comanda realizata special pentru acest eveniment.
    
In plus, de pe cladiri va "ploua" cu foile volante comandate pentru acest eveniment. In tot acest timp, Florin Chilian va interpreta o melodie compusa special pentru actiune.
    
Totodata, va fi filmat un clip care ii îndeamna pe romani sa redescopere cititul si sa nu uite de tezaurul literar romanesc.

Actiunea apartine ziarului Jurnalul National, cotidian national editat de trustul Intact.

Jurnalul a lansat, pe 18 martie 2009, colectia de carti de literatura romaneasca "Biblioteca pentru toti".foto: www.jurnalul.ro
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate